Päiväkeskus

Päiväkeskuksemme toimii Karttulan Vapaaseurakunnan omistamissa tiloissa neljällä kiinteistöllä kuntouttavan työtoiminnan, sosiaalisen kuntoutuksen ja työkokeilun työtoiminnan paikkana. Olemme Pohjois-Savon hyvinvointialueen palvelusetelituottaja. Päiväkeskuksellamme on mahdollista harjoitella arkielämässä tarvittavia elämänhallinta- ja sosiaalisia taitoja, etsiä koulutuspolkuja ja mahdollisuuksia päästä kiinni työelämään tai siirtyä eläkeselvittelyyn. Päiväkeskuksella on mahdollisuus osallistua myös vapaaehtoistoimintaan omien voimavarojen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Teemme yhteistyötä useiden paikallisten toimijoiden kanssa, muun muassa Kuopion Kaupungin, Tervon kunnan, Pohjois-Savon hyvinvointialueen, TE-toimiston ja rikosseuraamuslaitoksen kanssa.

Kuntouttava työtoiminta

Tarjoamme työ- ja toimintakykyä edistävää kuntouttavaa työtoimintaa. Kuntoutujalla on mahdollisuus vaikuttaa työtehtäviinsä esimerkiksi kiinnostuksen kohteidensa mukaisesti.

Sosiaalinen kuntoutus

Tarjoamme asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöityä sosiaalista kuntoutusta: yksilövalmennusta, ryhmävalmennusta, tuettua työtoimintaa ja osallisuustoimintaa.

Työkokeilu

Meille on mahdollisuus tulla työkokeiluun selvittämään ammatinvalinta- ja uravaihtoehtoja tai mahdollisuuksia työelämään palaamiseen.