Tule mukaan toimintaan

Järjestämme viikoittain säännöllistä toimintaa, johon jokainen on tervetullut. Voit tulla mukaan ruokailemaan, tapaamaan ihmisiä, keskustelemaan, tai esimerkiksi tekemään löytöjä ViaDia-toriltamme.

Toiminta

Meillä on jokaiselle jotakin! Järjestämme viikoittain tilaisuuksia ja olemme mukana myös hanketyössä. Katso lisää ajankohtaisista tapahtumista tapahtumakalenteristamme.
vaatteita rekissä

ViaDia-Tori

Voit olla mukana tukemassa paikallista hyvinvointia asioimalla ViaDia torillamme tai lahjoittamalla meille myytävää! Tervetuloa ostoksille Karttulaan ja Talluskylään! ViaDia-Tori Karttula avoinna maanantaisin ja tiistaisin klo 10–12. Muina aikoina erikseen sovittuna.

Tule mukaan auttamaan

Haluaisitko sinä olla mukana tukemassa paikallista hyvinvointia ja osana arvokasta diakoniatyötä? Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme. Voit myös tukea yhdistystämme liittymällä jäseneksi.

Tule mukaan vapaaehtoiseksi

Voit osallistua toimintaamme vapaaehtoisena. Vapaaehtoistyössä pääset auttamaan muita, saat mielekästä sisältöä arkeesi ja tuet osaamisellasi henkilökunnan toimintaa! Lue lisää, ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Tule mukaan jäseneksi

Voit olla osana arvokasta työtämme liittymällä ViaDia Karttula-Tervo ry:n jäseneksi. Tutustuthan toimintaamme ja sitä ohjaaviin arvoihin, ja haet sitten jäsenyyttä

Liittymislomakkeen luonnos löytyy tämän sivun lopusta.

Kerro tuttavallesi ViaDiasta

Jotta avuntarvitsijat ja annettava apu kohtaa, on tärkeää levittää tietoa yhdistyksestämme ja sen monialaisesta toiminnasta. Voit edesauttaa toimintaamme kertomalla paikallisyhdistyksestämme ja sen tekemästä työstä tuttavillesi. Voit seurata toimintaamme Facebookissa ViaDia Karttula-Tervo ja Instagramissa @Viadia_karttulatervo. Seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa sekä tykkäämällä ja jakamalla julkaisujamme, edesautat toimintamme näkyvyyttä.

Unelmoimme palvelusta, joka muuttaa Suomen. Ja olisimme iloisia, jos lähtisit toteuttamaan tätä unelmaa kanssamme.

Liity jäseneksi

Liittymällä ViaDia Karttula-Tervo ry:n jäseneksi tuet Karttulan ja Tervon alueella tehtävää diakoniatyötä ja autat mahdollistamaan toimintamme kehittämisen, jotta voimme palvella avuntarvitsijoita entistä paremmin. Sekä yksityiset henkilöt että yritykset voivat liittyä ViaDia Karttula-Tervo ry:n jäseneksi. Jäsenmaksu vuonna 2023 on 10 euroa. Voit täyttää oheisen lomakkeen, jonka jälkeen jäsenyytesi menee yhdistyksen hallituksen kokoukseen hyväksyttäväksi. Ilmoitamme sinulle jäsenyytesi hyväksymisestä. Lähetämme jäsenmaksulomakkeen sähköpostitse. Mikäli haluat jäsenmaksulomakkeen postissa, kirjoita se Terveiseni ViaDialle-kenttään.

Tilin omistaja: ViaDia Karttula-Tervo ry
Tilinumero: FI95 5465 0920 0580 77
Viite: Jäsenmaksu
Jäsenmaksu: 10 € (vuonna 2023)

  Etunimi

  Sukunimi

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Minulle saa lähettää ViaDia-postia:

  Terveiseni ViaDialle: