Toiminta

Meillä on jokaiselle jotakin! Järjestämme viikoittain tilaisuuksia ja olemme mukana myös hanketyössä. Katso lisää ajankohtaisista tapahtumista tapahtumakalenteristamme.

Päiväkeskus

Päiväkeskuksellamme on mahdollista harjoitella arkielämässä tarvittavia elämänhallinta- ja sosiaalisia taitoja, etsiä koulutuspolkuja ja mahdollisuuksia päästä kiinni työelämään tai siirtyä eläkeselvittelyyn. Päiväkeskuksella on mahdollisuus osallistua myös vapaaehtoistoimintaan omien voimavarojen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Eväät elämään

Eväät elämään tilaisuudessa tarjoamme kerran viikossa lounasruoan ja kahvit Karttulan Vapaakirkolla. Ennen lounasta lyhyt hartaustilaisuus, johon osallistuminen vapaaehtoista. Tervetuloa ruokailemaan ja kokemaan yhteyttä TIISTAISIN klo 11.

ViaDia-tori

Voit olla mukana tukemassa paikallista hyvinvointia asioimalla ViaDia torillamme tai lahjoittamalla meille myytävää! Tervetuloa ostoksille Karttulaan ja Talluskylään!

Ruoka-aputyö

Eväät Elämään tilaisuudet tiistaisin, tarjolla lämmin ruoka sekä kahvit. Tilaisuuden yhteydessä mahdollisuuksien mukaan kaupan ylijäämäleivän jakoa. Järjestämme ajoittain myös grillipäiviä, joissa tarjolla grillimakkaraa sekä kahvitarjoilu.
Kaksi naista juttelee sohvalle

Asumisen tukipalvelu

Toimimme palveluntuottajana asumisentukipalveluissa. Tuemme asiakkaan kotona asumista, terveyttä ja toimintakykyä sekä annamme turvallista hoivaa ja huolenpitoa. Lisäksi palveluihimme kuuluu asumisvalmennusta ja tuettua asumista.